Începutul anului 2019 a venit cu înființarea ALLA Agency & Events, ceea ce a însemnat o ieșire din „bulă”, din zona de confort, spre contactul (mai) direct cu piața, adică spre contactul (mai) direct cu alte business-uri, cu alți oameni, cu business-uri necunoscute, cu oameni noi.

Iar acesta a fost cel mai frumos mod de a conștientiza diferența dintre a munci cu pasiune și a munci!

E interesant să-i observi pe ceilalți cum discută despre ceea ce fac și mai ales să simți ceea ce ei transmit (sau nu) atunci când vorbesc despre ceea ce fac. Vei vedea diferite stiluri, diferite emoții, diferite lipsuri și vei putea determina pasiunea lor. Ce e și mai interesant? Să te observi pe tine făcând asta. Și să-i observi pe ei, reacționând la ceea ce transmiți tu.

Cu toate că nu sunt mare fan al citatelor celebre, care se folosesc prea mult și devin așa, cumva clișee, chiar cred că dacă muncești cu pasiune, nu vei simți nici măcar o zi că muncești cu adevărat. Îți va veni să muncești ziua, noaptea sau în weekend, oricând inspirația e alături de tine. Îți va veni să lucrezi din pat, de la birou, din cafenea, din restaurant sau din locul acela al tău, oriunde ar fi el. Vei face ce faci cu sufletul și, cumva, cu un soi de zâmbet pe buze (sau ținut pentru tine), care va transforma ce faci în ceva diferit. 

Dacă e să povestim despre ceea ce vor simți cei pentru care lucrezi și end user-ii produselor / serviciilor tale, lista e și mai… puternică.

Să lucrezi cu pasiune înseamnă…

  • să uiți de ceas, de timp, de ore;
  • să te scufunzi în munca ta cu tot sufletul și să simți un soi de fluturi în stomac;
  • să te gândești la ceilalți (cei pt. care lucrezi) și să te pui (MULT!) în papucii lor;
  • să iei în calcul, cumva… natural, toate detaliile, chiar și cele mai mărunte;
  • să verifici o dată și să mai arunci, totuși, un ochi, înainte de a face următorul pas;
  • să te ocupi de ceea ce faci ca de împachetarea unui cadou de Crăciun;
  • să devii o parte din ceea ce faci;
  • să te definești prin ceea ce faci;

… dar și să-ți iei momente pentru tine, ca să-ți respecți pasiunea.

Iar asta se va oglindi frumos în rezultat. E acel ceva care te va diferenția!

Pasiunea asta înseamnă să faci exact ceea ce-ți place, acel ceva la care ești cel mai bun, iar odată ce faci asta „vei vorbi” business-ul / job-ul tău, „vei fi” business-ul / job-ul tău, îți va apărea o licărire în ochi și în voce și vei reprezenta business-ul / job-ul tău exact ca pe tine. Pasiunea înseamnă să faci ceva în ce crezi – trup și suflet.

Cred că, în domeniul organizării de evenimente, poate puțin mai mult decât în alte domenii, pasiunea este cea care contează cel mai mult. Acest domeniu e despre crearea de experiențe, despre detalii și despre depășirea limitelor, lucruri pe care cred că le poți împlini într-un mod special doar având acest „foc” în interiorul tău. Pasiunea este cea care te va face să pui accent pe lucrurile mărunte, să mergi mai departe atunci când nu mai poți și să creezi experiențe MEMORABILE!

Îți regăsești pasiunea în ceea ce faci zi de zi?

andreeacarlamuresan s1

Un articol despre PASIUNE
Etichete: ,

Leave a Reply