Despre

Povestea asta a început acum circa 10 ani cu o idee, vise nemărginite și o carte pe care am publicat-o atunci; se numea „Pur și simplu EL” și a însemnat, pur și simplu, ÎNCEPUTUL!

M-am format într-o lume plină de scris, muzică, dans, teatru și oameni minunați, devenind un mix de creativitate și strategie. Acolo am creat primele proiecte – evenimente, sponsorship, management artistic, PR și Social Media management le-aș spune azi. Atunci le spuneam doar din ochi, doar fluturi în stomac și încântare, doar pasiune…

Am luat această fascinație complexă și am transpus-o în tot ceea ce reprezintă un act de Comunicare: organizare de evenimente, activări de brand, Copywriting, Content Writing și multe altele.

Azi sunt un creator de experiențe, însumând aproape 6 ani de organizare de evenimente, 4 ani de comunicare și peste 10 de când scriu în toate felurile. Trăiesc în diversitate, dinamism, continuă schimbare și înconjurată de oameni mulți și frumoși. De aici mă și inspir! Mă împart între proiecte personale și clienți; sunt iubită, fiică, nepoată, prietenă (și toate celelalte „funcții umane”) și sunt femeie antreprenor, adesea femeia din spatele cortinelor.

andreeacarlamuresan s1

Despre Andreea-Carla Mureșan